1
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
$ 404.6 $ 304.6
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
$ 404.6 $ 304.6
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
$ 404.6 $ 304.6
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
$ 404.6 $ 304.6
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
$ 404.6 $ 304.6
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
$ 404.6 $ 304.6
5 Pocket Jean - 30 / Indigo
$ 404.6 $ 304.6
30
30
32
34
Indigo
Indigo
-
+
{"#popup-showup-effect":"slideLeftBigIn","#popup-width":"600px","#popup-font-family":"News_Cycle","#popup-padding":"30px","#popup-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#popup-border-width":"0px","#popup-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#popup-border-radius":"0px","#product-title-display":"block","#product-title-font-size":"21px","#product-title-font-weight":"400","#product-title-font-style":"normal","#product-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#product-title-text-align":"center","#product-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#success-alert-text":"Has been added to the cart!","#success-alert-display":"block","#success-alert-font-size":"14px","#success-alert-font-weight":"400","#success-alert-font-style":"normal","#success-alert-text-decoration":"none solid rgb(6, 190, 28)","#success-alert-text-align":"center","#success-alert-color":"rgb(6, 190, 28)","#continue-text":"Continue Shopping","#continue-display":"none","#continue-width":"320px","#continue-height":"43px","#continue-font-size":"14px","#continue-font-weight":"400","#continue-font-style":"normal","#continue-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#continue-color":"rgb(0, 0, 0)","#continue-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#continue-background-color":"rgba(0, 0, 0, 0)","#continue-background-color-hover":"rgba(0, 0, 0, 0)","#continue-border-width":"0px","#continue-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#continue-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#continue-border-radius":"0px","#checkout-text":"PROCEED TO CHECKOUT","#checkout-display":"block","#checkout-width":"320px","#checkout-height":"41px","#checkout-font-size":"14px","#checkout-font-weight":"400","#checkout-font-style":"normal","#checkout-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#checkout-color":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-background-color":"rgb(254, 82, 82)","#checkout-background-color-hover":"rgb(254, 82, 82)","#checkout-border-width":"0px","#checkout-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-border-radius":"0px","#tocartbtn-text":"View Cart","#tocartbtn-display":"block","#tocartbtn-width":"320px","#tocartbtn-height":"43px","#tocartbtn-font-size":"14px","#tocartbtn-font-weight":"400","#tocartbtn-font-style":"normal","#tocartbtn-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-color":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-background-color":"rgba(0, 0, 0, 0)","#tocartbtn-background-color-hover":"rgba(0, 0, 0, 0)","#tocartbtn-border-width":"0px","#tocartbtn-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-border-radius":"0px"}
{"#popup-showup-effect":"bounceUpIn","#popup-width":"600px","#popup-font-family":"Cabin","#popup-padding":"20px","#popup-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#popup-border-width":"0px","#popup-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#popup-border-radius":"0px","#title-text":"Shopping Cart","#title-font-size":"27px","#title-font-weight":"400","#title-font-style":"normal","#title-text-decoration":"none solid rgb(44, 44, 44)","#title-text-align":"center","#title-color":"rgb(44, 44, 44)","#des-text":"Complete your purchase by clicking Checkout button.","#des-display":"block","#des-font-size":"14px","#des-font-weight":"400","#des-font-style":"normal","#des-text-decoration":"none solid rgb(44, 44, 44)","#des-text-align":"center","#des-color":"rgb(44, 44, 44)","#product-heading-photo-text":"Photo","#product-heading-name-text":"Name","#product-heading-price-text":"Price","#product-heading-quantity-text":"Quantity","#product-heading-total-text":"Total","#product-heading-font-size":"14px","#product-heading-font-weight":"400","#product-heading-font-style":"normal","#product-heading-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#product-heading-text-align":"center","#product-heading-color":"rgb(0, 0, 0)","#product-heading-background-color":"rgba(0, 0, 0, 0)","#product-body-font-size":"14px","#product-body-font-weight":"400","#product-body-font-style":"normal","#product-body-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#product-body-text-align":"left","#product-body-color":"rgb(0, 0, 0)","#product-body-background-color":"rgba(0, 0, 0, 0)","#fbbtn-text":"\n \n Share \n ","#fbbtn-display":"block","#fbbtn-font-size":"14px","#fbbtn-font-weight":"400","#fbbtn-font-style":"normal","#fbbtn-text-decoration":"none solid rgb(33, 43, 54)","#fbbtn-color":"rgb(44, 44, 44)","#fbbtn-color-hover":"rgb(44, 44, 44)","#fbbtn-width":"70px","#fbbtn-height":"20px","#fbbtn-background-color":"rgba(255, 255, 255, 0)","#fbbtn-background-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0)","#fbbtn-border-width":"0px","#fbbtn-border-color":"rgba(255, 255, 255, 0)","#fbbtn-border-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0)","#fbbtn-border-radius":"0px","#fbbtn-icon-icon":"fa-facebook-official","#fbbtn-icon-color":"rgb(41, 72, 125)","#fbbtn-icon-color-hover":"rgb(4, 38, 94)","#fbbtn-icon-font-size":"14px","#twbtn-text":"\n \n Tweet \n ","#twbtn-display":"block","#twbtn-font-size":"14px","#twbtn-font-weight":"400","#twbtn-font-style":"normal","#twbtn-text-decoration":"none solid rgb(33, 43, 54)","#twbtn-color":"rgb(44, 44, 44)","#twbtn-color-hover":"rgb(44, 44, 44)","#twbtn-width":"70px","#twbtn-height":"20px","#twbtn-background-color":"rgba(255, 255, 255, 0)","#twbtn-background-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0)","#twbtn-border-width":"0px","#twbtn-border-color":"rgba(255, 255, 255, 0)","#twbtn-border-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0)","#twbtn-border-radius":"0px","#twbtn-icon-icon":"fa-twitter","#twbtn-icon-color":"rgb(29, 161, 242)","#twbtn-icon-color-hover":"rgb(0, 94, 152)","#twbtn-icon-font-size":"16px","#pibtn-text":"\n \n Pin it \n ","#pibtn-display":"block","#pibtn-font-size":"14px","#pibtn-font-weight":"400","#pibtn-font-style":"normal","#pibtn-text-decoration":"none solid rgb(33, 43, 54)","#pibtn-color":"rgb(44, 44, 44)","#pibtn-color-hover":"rgb(44, 44, 44)","#pibtn-width":"70px","#pibtn-height":"20px","#pibtn-background-color":"rgba(255, 255, 255, 0)","#pibtn-background-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0)","#pibtn-border-width":"0px","#pibtn-border-color":"rgba(255, 255, 255, 0)","#pibtn-border-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0)","#pibtn-border-radius":"0px","#pibtn-icon-icon":"fa-pinterest","#pibtn-icon-color":"rgb(189, 8, 28)","#pibtn-icon-color-hover":"rgb(255, 0, 28)","#pibtn-icon-font-size":"16px","#continue-text":"Continue Shopping","#continue-display":"inline-block","#continue-width":"150px","#continue-height":"42px","#continue-effect-hover":"raise","#continue-font-size":"13px","#continue-font-weight":"400","#continue-font-style":"normal","#continue-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#continue-color":"rgb(255, 255, 255)","#continue-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#continue-background-color":"rgb(136, 136, 136)","#continue-background-color-hover":"rgb(151, 151, 151)","#continue-border-width":"0px","#continue-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#continue-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#continue-border-radius":"5px","#checkout-text":"Checkout","#checkout-display":"block","#checkout-width":"100px","#checkout-height":"42px","#checkout-effect-hover":"raise","#checkout-font-size":"13px","#checkout-font-weight":"400","#checkout-font-style":"normal","#checkout-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#checkout-color":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-background-color":"rgb(104, 28, 3)","#checkout-background-color-hover":"rgb(5, 1, 0)","#checkout-border-width":"0px","#checkout-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#checkout-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#checkout-border-radius":"5px","#tocartbtn-text":"Cart","#tocartbtn-display":"none","#tocartbtn-width":"100px","#tocartbtn-height":"42px","#tocartbtn-effect-hover":"raise","#tocartbtn-font-size":"13px","#tocartbtn-font-weight":"400","#tocartbtn-font-style":"normal","#tocartbtn-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-color":"rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-background-color":"rgb(249, 99, 50)","#tocartbtn-background-color-hover":"rgb(251, 78, 21)","#tocartbtn-border-width":"0px","#tocartbtn-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-border-radius":"5px"}
{"#popup-showup-effect":"bounceDownIn","#popup-width":"850px","#popup-font-family":"News_Cycle","#popup-padding":"30px","#popup-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#popup-border-width":"0px","#popup-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#popup-border-radius":"5px","#product-title-display":"inline","#product-title-font-size":"16px","#product-title-font-weight":"700","#product-title-font-style":"normal","#product-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#product-title-text-align":"left","#product-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#success-alert-text":"Product successfully added to your shopping cart","#success-alert-display":"block","#success-alert-font-size":"18px","#success-alert-font-weight":"700","#success-alert-font-style":"normal","#success-alert-text-decoration":"none solid rgb(40, 167, 69)","#success-alert-text-align":"left","#success-alert-color":"rgb(40, 167, 69)","#additional-quantity-text":"Quantity","#additional-subtotal-text":"Subtotal","#additional-total-text":" Total ","#additional-display":"block","#additional-font-size":"14px","#additional-font-weight":"400","#additional-font-style":"normal","#additional-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#additional-text-align":"left","#additional-color":"rgb(0, 0, 0)","#item-count-text-text":"There are {number} tems in your cart.","#item-count-text-display":"block","#item-count-text-font-size":"18px","#item-count-text-font-weight":"700","#item-count-text-font-style":"normal","#item-count-text-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#item-count-text-text-align":"left","#item-count-text-color":"rgb(0, 0, 0)","#cart-note-text":"Add a note for admin","#cart-note-display":"block","#cart-note-font-size":"14px","#cart-note-font-weight":"700","#cart-note-font-style":"normal","#cart-note-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#cart-note-text-align":"left","#cart-note-color":"rgb(0, 0, 0)","#continue-text":"CONTINUE SHOPPING","#continue-display":"inline-flex","#continue-width":"170px","#continue-height":"43px","#continue-font-size":"12px","#continue-font-weight":"400","#continue-font-style":"normal","#continue-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#continue-color":"rgb(255, 255, 255)","#continue-color-hover":"rgb(228, 228, 228)","#continue-background-color":"rgb(0, 0, 0)","#continue-background-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#continue-border-width":"0px","#continue-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#continue-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#continue-border-radius":"0px","#checkout-text":"PROCEED TO CHECKOUT","#checkout-display":"inline-flex","#checkout-width":"169px","#checkout-height":"43px","#checkout-font-size":"12px","#checkout-font-weight":"400","#checkout-font-style":"normal","#checkout-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#checkout-color":"rgb(255, 255, 255)","#checkout-color-hover":"rgb(228, 228, 228)","#checkout-background-color":"rgb(0, 0, 0)","#checkout-background-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#checkout-border-width":"0px","#checkout-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#checkout-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#checkout-border-radius":"0px","#tocartbtn-text":"GO TO CART","#tocartbtn-display":"none","#tocartbtn-width":"160px","#tocartbtn-height":"41px","#tocartbtn-font-size":"12px","#tocartbtn-font-weight":"400","#tocartbtn-font-style":"normal","#tocartbtn-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-color":"rgb(255, 255, 255)","#tocartbtn-color-hover":"rgb(224, 224, 224)","#tocartbtn-background-color":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-background-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-border-width":"0px","#tocartbtn-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#tocartbtn-border-radius":"0px"}
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(246, 247, 251)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"130px","#stickybar-buynow-height":"35px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"slide","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(37, 37, 37)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(37, 37, 37)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-radius":"15px"}
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"130px","#stickybar-buynow-height":"35px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"slide","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(242, 108, 79)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(242, 108, 79)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-radius":"2px"}
{"#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-display":"flex","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"230px","#stickybar-buynow-height":"70px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"slide","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(17, 17, 17)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(17, 17, 17)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-border-radius":"0px"}
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(242, 108, 79)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"230px","#stickybar-buynow-height":"70px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"none","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-border-radius":"0px"}
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"130px","#stickybar-buynow-height":"35px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"none","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 254, 254)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 254, 254)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(242, 108, 79)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(244, 72, 35)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-radius":"0px"}
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"145px","#stickybar-buynow-height":"70px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"slide","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(166, 124, 82)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(165, 115, 65)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-radius":"0px"}
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-height":"70px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"16px","#stickybar-title-color":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-title-font-weight":"500","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-text":"BUY NOW","#stickybar-buynow-width":"145px","#stickybar-buynow-height":"70px","#stickybar-buynow-font-size":"11px","#stickybar-buynow-effect-hover":"none","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-background-color":"rgb(247, 148, 13)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(247, 148, 13)","#stickybar-buynow-border-width":"0px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-radius":"0px"}
{ "#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout", "#stickybar-font-family":"News_Cycle", "#stickybar-background-color":"#bdd", "#stickybar-height":"60px", "#stickybar-position":"position_top", "#stickybar-offset":"0px", "#stickybar-display-type":"alwayshow", "#stickybar-title-font-size":"16px", "#stickybar-title-color":"rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-title-font-weight":"500", "#stickybar-title-font-style":"normal", "#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-buynow-text":"Buy 1", "#stickybar-buynow-width":"180px", "#stickybar-buynow-height":"42px", "#stickybar-buynow-font-size":"14px", "#stickybar-buynow-font-weight":"700", "#stickybar-buynow-font-style":"normal", "#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-buynow-text-align":"center", "#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-buynow-color-hover":"#89bdd3", "#stickybar-buynow-background-color":"#89bdd3", "#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-buynow-border-width":"0.989583px", "#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)", "#stickybar-buynow-border-radius":"0px" }
{"#stickybar-display":"flex","#stickybar-action":"goto_checkout","#stickybar-font-family":"News_Cycle","#stickybar-background-color":"rgba(0, 0, 0, 0.9)","#stickybar-height":"89px","#stickybar-position":"position_top","#stickybar-offset":"0px","#stickybar-display-type":"alwayshow","#stickybar-title-font-size":"14px","#stickybar-title-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-title-font-weight":"400","#stickybar-title-font-style":"normal","#stickybar-title-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-text":"ADD TO CART","#stickybar-buynow-width":"130px","#stickybar-buynow-height":"40px","#stickybar-buynow-font-size":"14px","#stickybar-buynow-effect-hover":"none","#stickybar-buynow-font-weight":"700","#stickybar-buynow-font-style":"normal","#stickybar-buynow-text-decoration":"none solid rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-text-align":"center","#stickybar-buynow-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-background-color":"rgba(0, 0, 0, 0.9)","#stickybar-buynow-background-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-width":"1px","#stickybar-buynow-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickybar-buynow-border-color-hover":"rgb(0, 0, 0)","#stickybar-buynow-border-radius":"0px"}
{"#stickycart-measure":"pixel","#stickycart-top-pixel":"200px","#stickycart-right-pixel":"10px","#stickycart-display":"flex","#stickycart-font-family":"Lato_Bold","#stickycart-size":"56px","#stickycart-font-size":"24px","#stickycart-background-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickycart-background-color-hover":"rgba(255, 255, 255, 0.6)","#stickycart-border-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickycart-border-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickycart-action":"goto_checkout","#stickycart-content":"icon","#stickycart-color":"rgb(119, 150, 168)","#stickycart-color-hover":"rgb(80, 80, 80)","#stickycart-icon":"fa-shopping-bag","#stickycart-count-size":"18px","#stickycart-count-color":"rgb(255, 255, 255)","#stickycart-count-color-hover":"rgb(255, 255, 255)","#stickycart-count-background-color":"rgb(255, 107, 107)","#stickycart-count-background-color-hover":"rgb(254, 131, 131)"}

HUSH.LT JUMS DOVANOJA NEMOKAMĄ PRISTATYMĄ VISOJE LIETUVOJE!

Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

Norime informuoti, kad "Hush.lt" vartotojų duomenys tvarkomi teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Kas yra šis dokumentas?

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) nustato privatumo sąlygas Jums naudojantis interneto svetaine www.hush.lt (toliau – Svetainė), mūsų mobiliomis aplikacijomis (programėlėmis), lankantis mūsų socialinių tinklų paskyrose bei bet kokiu kitu būdu susisiekiant su mumis.

Atidžiai perskaitykite šią Privatumo politiką tam, kad suprastumėte, kokią praktiką taikome tvarkydami Jūsų asmens duomenis. Perskaitę šį dokumentą, Jūs sužinosite, kaip mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kur juos gauname bei kokios Jūsų kaip asmens duomenų subjekto teisės.

Šioje Privatumo politikoje naudojama sąvoka „asmens duomenys“ – tai bet kokia informacija, pagal kurią galima Jus atpažinti – tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybę. Asmens duomenimis yra pavardė, vardas, pašto ar e. pašto adresas, buvimo vietos duomenys ir interneto identifikatorius ir kt.

Privatumo politika galioja visiems asmenims, apsilankiusiems mūsų socialinių tinklų paskyrose ar Svetainėje, nepriklausomai nuo to, ar Jūs užsiregistravote Svetainėje ar nesiregistravote, taip pat veiksmams, kuriuos Jūs galite atlikti Svetainėje ar mūsų socialinių tinklų paskyrose. Ši Privatumo politika galioja ir asmenims, besinaudojantiems mūsų mobiliomis aplikacijomis.

Kas mes?

Šioje Privatumo politikoje nurodytų asmens duomenų valdytojas – „Hush.lt“,
UAB Odomena, įmonės kodas: 305146880, registracijos adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237.

Kokiu principų mes laikomės?

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes:

  • laikomės galiojančių ir taikomų teisės aktų, tarp jų ir BDAR, reikalavimų;
  • tvarkome Jūsų asmens duomenis teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu;
  • renkame Jūsų asmens duomenis nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkome su tais tikslais nesuderinamu būdu, išskyrus tiek, kiek tai leidžia teisės aktai;
  • imamės visų pagrįstų priemonių užtikrinti, kad asmens duomenys, kurie nėra tikslūs ar išsamūs, atsižvelgiant į jų tvarkymo tikslus, būtų nedelsiant ištaisomi, papildomi, sustabdomas jų tvarkymas arba sunaikinami;
  • Jūsų asmens duomenis laikome tokia forma, kad Jūsų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais asmens duomenys yra tvarkomi;
  • neteikiame asmens duomenų tretiesiems asmenims ir neviešiname jų, išskyrus atvejus, nurodytus šioje Privatumo politikoje arba teisės aktų nustatytais atvejais;
  • užtikriname, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

Kokiais tikslais ir pagrindais mes tvarkome jūsų asmens duomenis?

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • siekdami teikti Jums mūsų paslaugas, kai Jūs Svetainėje užsiregistravę:
    • suteikiame galimybę naudotis Svetainės funkcijomis, pvz., pranešti informaciją, pasirinkti turinį Jus dominančiomis temomis ir gauti pranešimus apie tokio turinio atnaujinimą.
  • siekdami užtikrinti Svetainės funkcionalumą, ją tobulinti, pasiūlyti Jums geresnes ir Jums pritaikytas paslaugas;
  • siekdami matuoti ir gerinti mūsų Svetainės bei socialinių tinklų paskyrų veikimą;
  • siekdami, kad galėtume formuoti Jūsų interesų profilį ir parinkti jums tinkamą reklamą.
  • Mes renkame ir tvarkome šioje Privatumo politikoje išvardintus Jūsų asmens duomenis šiais teisiniais pagrindais:

    • Jūsų sutikimas su šioje Privatumo politikoje numatytomis sąlygomis;
    • siekiant vykdyti sutartį (t. y. kai parsisiunčiama mūsų mobili aplikacija).
    • mūsų teisėtas interesas;
    • teisinės prievolės, kylančios ir taikomos mums, vykdymas.

Kaip ir kokius Jūsų duomenis mes tvarkome?

  • Jūs užsiregistruojate Svetainėje kaip registruotas vartotojas:
    • identifikacinius duomenis (pvz., vardas, pavardė, e. pašto adresas);
    • kontaktinius duomenis (pvz., e. pašto adresas, telefono numeris ir kt.);
  • naudojatės Svetaine neužsiregistravę, tam tikri duomenys perduodami mums automatiškai po Jūsų apsilankymo Svetainėje. Šie duomenys yra tam tikra neasmeninė informacija, kuri yra naudojama tobulinant Svetainės turinį, funkcionalumą ir patrauklumą ar reklamos tikslais. Šiais duomenimis gali būti:
    • interneto adresas (IP), naudojamos internetinės naršyklės tipas, apsilankymų skaičius, peržiūrėti Svetainės puslapiai, laikas, praleistas Svetainėje, ir kt.
    • Jūs lankotės mūsų socialinių tinklų paskyrose (pvz., lytis, amžius, nuotrauka).
    • Jūs apsilankymo mūsų socialinių tinklų paskyrose rašote komentarus. Tokiais atvejais matoma Jūsų socialinio tinklo paskyra. Tai daroma siekiant užtikrinti, kad komentarai būtų etiški ir kad būtų galima greitai identifikuoti vartotoją, jei būtų pažeisti Lietuvos Respublikos įstatymai. Ši informacija gali būti pašalinama tik kartu su komentaru.

Mes neprašome pateikti ir netvarkome Jūsų specialiųjų kategorijų asmens duomenų, atskleidžiančių Jūsų rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus ar narystę profesinėse sąjungose, taip pat sveikatos duomenų arba duomenų apie Jūsų lytinį gyvenimą ir lytinę orientaciją.

Mes galime jungti iš Jūsų gautus asmens duomenis su duomenimis, mūsų pačių surinktais iš kitų viešų ar prieinamų šaltinių (pvz., Jūsų pateiktus asmens duomenis mes galime sujungti su duomenimis, gautais naudojant Svetainės slapukus, ar su iš trečiųjų asmenų teisėtai gautais duomenimis). Įgyvendindamas savo teises, Jūs visuomet galėsite reikalauti ištaisyti klaidingus asmens duomenis.

Ar mes naudojame jūsų asmens duomenis Hush.lt naujienlaiškiams siųsti?

Jūs galite pasirinkti, ar leidžiate mums naudoti Jūsų asmens duomenis Hush.lt naujienlaiškiui siųsti. Tai galite padaryti:

  • registruodamiesi Svetainėje pažymėti varnele sutikimo tekstą „Sutinku gauti Hush.lt naujienlaiškį el. paštu“ arba jo nepažymėdami;

Net jei davėte sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis naujienlaiškiams siųsti, šį sutikimą galite bet kada lengvai atšaukti visiems ar daliai asmens duomenų tvarkymo veiksmų. Tam Jūs galite:

  • pranešti apie atsisakymą e. būdu gautuose pranešimuose ir (arba) pasiūlymuose nurodytu būdu (pvz., pranešimuose paspaudžiant nuorodą „Atsisakykite“).

Sutikimo atšaukimas neįpareigoja mūsų automatiškai sunaikinti Jūsų asmens duomenų.

Kaip mes naudojame slapukus?

Mes renkame informaciją apie Jus naudodami slapukus (angl. cookies) ir panašias technologijas. Slapukai yra maži failai, kurie laikinai įrašomi į Jūsų įrenginio standųjį diską ir leidžia atpažinti Jus per kitus apsilankymus Svetainėje, išsaugoti asmens naršymo istoriją, parinktis, pritaikyti turinį, pagreitina Svetainėje vykdomas paieškas, sukuria patogią ir draugišką Svetainės aplinką, pateikia ją efektyviau ir patikimiau. Slapukai – įprasta naršymo tinklalapiuose praktika, kuri palengvina naudojimąsi tinklalapiu.

Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame šiais tikslais:

  • kad užtikrintume Svetainės funkcionalumą (pvz., kad Jūs galėtumėte naudotis įasmeninta Svetaine);
  • kad galėtume Svetainę tobulinti ir vystyti taip, kad ji dar geriau atitiktų Jūsų poreikius;
  • paslaugų plėtrai ir naudojimosi Svetaine analizei;
  • tiksliniam rinkodaros orientavimui.

Mes galime, nepažeisdami teisės aktų, jungti informaciją, gautą naudojant slapukus, su informacija, gauta apie Jus kitomis priemonėmis (pvz., informacija apie naudojimąsi Svetaine, Jūsų pateiktais asmens duomenimis).

Svetainėje gali būti naudojami tokie slapukai:

  • būtinieji techniniai slapukai – tai slapukai, kurie yra būtini Svetainės veikimui;
  • funkciniai slapukai – tai slapukai, kurie, nors ir nėra būtini Svetainės veikimui, tačiau žymiai pagerina jos veikimą, kokybę ir vartotojų patirtį;
  • statistiniai slapukai – tai slapukai, kurie naudojami Svetainės lankytojų navigacijos metodų statistinei analizei parengti; šių slapukų surinkti duomenys naudojami anonimiškai;
  • tiksliniai arba reklaminiai slapukai – tai slapukai, kurie naudojami siekiant parodyti pasiūlymus ar kitą informaciją, kuri galėtų Jus sudominti.

Sutikimą naudoti slapukus Jūs galite duoti šiais būdais:

  • neištrindami jų ir (ar) nepakeisdami savo interneto naršyklės nustatymų taip, jog ji nepriimtų slapukų;
  • valdyme apie slapukus paspaudę žymą „Sutinku“;

Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti mums duotą leidimą naudoti slapukus. Tai padaryti Jūs galite pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus taip, jog ji nepriimtų slapukų. Kaip tai padaryti, priklauso nuo Jūsų naudojamos operacinės sistemos ir interneto naršyklės. Išsamią informaciją apie slapukus, jų naudojimą, atsisakymo galimybes rasite adresu http://AllAboutCookies.org arba http://google.com/privacy_ads.html.

Kai kuriais atvejais, ypač jei išjungsite techninius ir funkcinius slapukus, nesutiksite su slapukais ar juos ištrinsite, gali sulėtėti naršymo internete sparta, būti apribotas tam tikrų Svetainės funkcijų veikimas, blokuota prieiga prie Svetainės.

Kam mes teikiame jūsų asmens duomenis?

Mes garantuojame, kad Jūsų asmens duomenys nebus parduodami, teikiami ar kitaip be teisėto pagrindo perduodami tretiesiems asmenims, taip pat naudojami kitiems tikslams, nei jie buvo surinkti. Mes nenaudosime Jūsų asmens duomenų niekaip kitaip, kaip tik vadovaudamiesi šia Privatumo politika. Tačiau mes pasiliekame teisę pateikti informaciją apie Jus, jei privalėtumėme tai padaryti įstatymų numatyta tvarka arba jei to mūsų pareikalautų teisėtai veikiančios teisėsaugos institucijos ar baudžiamąjį persekiojimą vykdančios institucijos.

Apie Jus surinktus duomenis, kiek tai būtina, mes galime atskleisti šioms trečiosioms šalims:

  • trečiosioms šalims paslaugų teikėjams (pvz., techninių paslaugų teikėjams vykdant mūsų sutartis su šiais paslaugų teikėjais, įskaitant paslaugų vykdymą dėl naujienlaiškių siuntimo);
  • trečiųjų šalių paslaugų teikėjams, kurių paslaugomis paprastai naudojamės duomenų saugojimo, telekomunikacijų ir svetainės prieglobos tikslais.

Aukščiau nurodytų paslaugų teikėjų galimybė naudoti Jūsų duomenis yra ribota – jie negali šių duomenų naudoti kitais nei paslaugų teikimo mums tikslais.

Saugojimas. kiek laiko mes saugome jūsų asmens duomenis?

Šioje Privatumo politikoje nurodytais tikslais surinktus duomenis, kai:

  • Jūs, užsiregistravęs Svetainėje, pateikėte mums – saugome tol, kol būsite užsiregistravęs Svetainėje, t. y. kol neištrinsite savo paskyros;
  • Jūs, naudodamasis Svetaine neužsiregistravęs, pateikėte mums – saugome daugiau informacijos.

Kitus Jūsų asmens duomenis (pvz., lankotės mūsų socialinių tinklų paskyrose) mes saugome ne ilgiau, negu to reikalauja šioje Privatumo politikoje nurodyti duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimo terminas.

Mes siekiame nesaugoti pasenusių, neaktualių asmens duomenų, todėl juos atnaujinus (pvz., paskyroje patikslinus, pakeitus informaciją ar pan.) yra saugoma tik aktuali informacija. Istorinė informacija yra saugoma, jei tai reikalinga teisės aktų nustatyta tvarka arba mūsų veiklai vykdyti.

Kaip mes saugome jūsų asmens duomenis?

Duomenys, kuriuos renkame iš Jūsų, bus Europos Sąjungos (toliau – ES) teritorijoje, bet gali būti perduoti ar saugomi ir už ES ribų. Juos taip pat gali tvarkyti mūsų ar mūsų tiekėjų personalas, dirbantis už ES ribų. Perduodami Jūsų duomenis už ES ribų atliksime visus reikiamus veiksmus, kad užtikrintume, jog Jūsų duomenys yra tvarkomi saugiai ir laikantis šios Privatumo politikos.

Deja, informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors mes labai stengiamės apsaugoti Jūsų asmens duomenis, negalime užtikrinti duomenų saugumo, kai Jūs perduodate duomenis mums – Jūs prisiimate su duomenų perdavimu susijusią riziką. Kai gausime Jūsų duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones, kad Jūsų duomenys būtų apsaugoti nuo neteisėtos prieigos.

Jei susiklostytų mažai tikėtinos aplinkybės ir mes sužinotume apie Jūsų asmens duomenų saugumo pažeidimą, kuris gali kelti didelę grėsmę Jūsų teisėms ar laisvėms, nedelsdami Jus informuosime vos tik apie tai sužinoję ir nustatę, prie kokios informacijos buvo gauta prieiga.

Išorinės svetainės

Svetainėje gali būti pateikta nuorodų į išorines svetaines – mūsų verslo partnerių svetaines ar svetaines, kuriose reklamuojamos mūsų prekės ir (ar) paslaugos. Sekdami pagal tokias nuorodas į kurią nors iš svetainių, atkreipkite dėmesį į tai, kad šios svetainės ir per jas pasiekiamos paslaugos turi savo atskiras privatumo politikas ir mes neprisiimame atsakomybės ar įsipareigojimų už šias politikas ar už šiose svetainėse, ar teikiant paslaugas renkamus asmens duomenis, pavyzdžiui, kontaktinius ar vietos duomenis. Peržiūrėkite tų svetainių politikas prieš pateikdami asmens duomenis šiose svetainėse ar naudodamiesi bet kokiomis jų paslaugomis.

Kokias teises jūs turite?

Tvarkant asmens duomenis, mes užtikriname Jūsų teises pagal BDAR bei Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą. Kaip asmens duomenų subjektas Jūs turite šias teises:

  • žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos mes tvarkome;
  • reikalauti ištaisyti ar papildyti, patikslinti neteisingus netikslius, neišsamius Jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti sunaikinti asmens duomenis, kai jie daugiau nereikalingi tikslams, kuriems buvo surinkti;
  • reikalauti sunaikinti asmens duomenis, jei jie tvarkomi neteisėtai arba kai Jūs atšaukiate savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo arba neduodate tokio sutikimo, o jis yra būtinas;
  • nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ar atšaukti anksčiau duotą sutikimą;
  • reikalauti pateikti, jeigu tai techniškai įmanoma, pagal Jūsų sutikimą ar sutarties vykdymo tikslais surinktus Jūsų asmens duomenis lengvai skaitomu formatu arba prašyti juos persiųsti kitam duomenų valdytojui.

Mes siekiame garantuoti Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisių įgyvendinimą ir sudaryti visas sąlygas šioms teisėms efektyviai įgyvendinti, tačiau mes pasiliekame teisę nevykdyti Jūsų prašymų ar reikalavimų, kai reikia užtikrinti:

  • mums nustatytų teisinių pareigų vykdymą;
  • valstybės saugumą ar gynybą;
  • viešąją tvarką, nusikalstamų veikų prevenciją, tyrimą, nustatymą ar baudžiamąjį persekiojimą;
  • svarbius valstybės ekonominius ar finansinius interesus;
  • tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą;
  • Jūsų ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

Su Jūsų teisių įgyvendinimu susijusius prašymus Jūs mums galite teikti asmeniškai, paštu ar elektroninių ryšių priemonėmis. Gavę Jūsų kreipimąsi, mes galime paprašyti pateikti tapatybę įrodančius dokumentus, taip pat kitą mums reikalingą papildomą su prašymu susijusią informaciją, kurią įsipareigojame ištrinti po identifikacijos.

Gavę Jūsų prašymą, mes Jums atsakysime nepagrįstai nedelsdami, bet ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų prašymo gavimo ir visų atsakymui pateikti reikalingų dokumentų pateikimo dienos.

Jei manysime esant būtina, mes sustabdysime Jūsų duomenų tvarkymą, išskyrus saugojimą, iki bus išspręstas Jūsų prašymas. Jums teisėtai atšaukus duotą sutikimą ar pateikus prašymą ištrinti su Jūsų asmeniu susijusius asmens duomenis, mes nedelsdami BDAR nustatyta tvarka nutrauksime Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus kai tai padaryti negalima BDAR ar kitų teisės aktų nustatytais atvejais, t. y. kai toliau tvarkyti Jūsų duomenis mus įpareigoja galiojantys teisės aktai, mums tenkančios teisinės prievolės, teismų sprendimai ar mums duoti privalomi institucijų nurodymai ir pan.

Atsisakę vykdyti Jūsų reikalavimą, mes aiškiai nurodysime tokio atsisakymo pagrindą.

Nesutikdami su mūsų veiksmais ar atsakymu į Jūsų kreipimąsi, Jūs mūsų veiksmus ir sprendimus galite skųsti kompetentingai valstybinei institucijai toliau šioje Privatumo politikoje nurodyta tvarka.

Kam jūs galite pateikti skundą?

Jei norite pateikti skundą dėl mūsų atliekamo duomenų tvarkymo, pateikite jį mums raštu, nurodydami kuo daugiau informacijos, pasinaudodami šios Privatumo politikos pabaigoje pateiktais mūsų kontaktiniais duomenimis. Mes bendradarbiausime su Jumis ir stengsimės nedelsdami išspręsti visus klausimus.

Jei manote, kad vadovaujantis BDAR Jūsų teisės buvo pažeistos, galite pateikti skundą priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (adresas A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, www.ada.lt), nors, visų pirma, stengsimės išspręsti visus ginčus kartu su Jumis.

Jeigu manote, kad mes pažeidėme Jūsų teises ar teisėtus interesus vartotojų teisių apsaugos srityje, pirmiausia raštu kreipkitės į mus šios politikos pabaigoje pateiktais kontaktiniais adresais. Ginčus su vartotojais neteismine tvarka sprendžia Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (Vilniaus g. 25, 01402 Vilnius, el. p. tarnyba@vvtat.lt, tel. 8 5 262 67 51, www.vvtat.lt).

Kaip bus keičiama ši privatumo politika?

Visi mūsų Privatumo politikos pokyčiai bus skelbiami Svetainėje ir Jums gali reikėti jas perskaityti bei su jomis sutikti tam, kad galėtumėte toliau naudotis Svetaine ir (ar) mūsų paslaugomis.

Kaip su mumis susisiekti?

Visus su šia Privatumo politika susijusius dokumentus siųskite toliau nurodytais kontaktais:

  • siunčiant e. paštu – info@hush.lt.

Apribojimai

Draudžiama šią privatumo politiką ir / ar atskiras jos dalis naudoti, kopijuoti platinti be raštiško Hush.lt sutikimo.